Skip to Content
murer

ejendomsservice

Service af ejendomme i Kastrup, Amager og hele København

Vi sørger for din ejendom med professionel ejendomsservice

Vi har mange års erfaring med at udføre ejendomsservice, og vi kan løse alle typer af opgaver. Alt lige fra alment forefaldende arbejde til sæsonbetonet vedligeholdelse af ejendomme. Udvendigt som indvendigt. Vi leverer altid den højeste kvalitet. Vores dygtige medarbejdere har fokus på godt håndværk og de små detaljer. Det sikrer, at din ejendom altid får de bedst mulige løsninger.
Vi tilbyder bl.a.

  • Rør -og sanitetstjek
  • Varmecentral Kontrol
  • Vintervedligeholdelse
  • Skadeservice
  • Forefaldende reperationer

Vi kan med vores mange kompetencer løfte en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vores arbejde er først færdigt, når du er 100% tilfreds. Din tilfredshed er vores succes.

 

Fokus på den gode kunderelation

Vi starter altid et samarbejde ud med en god dialog. Her kan vi spore os ind på dine ønsker og behov. Det sikrer, at vi kan levere en skræddersyet løsning, der matcher dine ønsker. Der vil være fokus, den gode dialog fra start til slut. Det skaber både tryghed og tillid for dig som kunde.
Vi udfører også opgaver som f.eks:

Du vil altid have et godt overblik over, hvilke opgaver der bliver lavet hvornår. Når vi står for din ejendomsservice, er du garanteret løsninger, der holder i mange år fremover. Vi sørger for, at din ejendom hele tiden står så godt som muligt. Med den rette ejendomsservice forlænger du levetiden på din ejendom.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge kompetente fagfolk til at stå for din ejendomsservice? Vi står klar til at rådgive dig, så du kan få en løsning, der matcher dig og din ejendom. Vi tilbyder en masse forskellige muligheder af høj kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 52 30 37 eller på mail info@andersenvvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

få en serviceaftale
Back to top
+45 3252 3037
Få et tilbud