Skip to Content
Vandledning i boligforening
Bygge & Anlæg

Vi udfører flere typer anlægsarbejder indenfor VVS og tømrer i København og omegn.

Ring på 32 52 30 37

Varmecentraler

Varmecentralen er basen for ejendommens centralvarmeanlæg og varme brugsvand. Hos Andersen VVS har vi stor erfaring med udskiftning og vedligeholdelse af varmecentraler.

Vi udfører bla:

  • servicering af komponenter og automatik så driften er optimal
  • udskiftning af ældre pumper for energioptimering
  • udskiftning af varmtvandsbeholder

Vi samarbejder med rådgivende ingeniører eller ejendomsadministrationer, når vi påtager os større bygge og anlægsarbejder på varmecentraler. Oftest står Andersen VVS for al koordinering med ejendommens beboer, så de har en direkte kontakt med håndværkerne, der opholder sig i ejendommen i længerevarende perioder.

Kontakt Thomas Andersen eller Peter Range for forespørgsler.

VVS varmecentral

Referencer

Vandledningsprojekt

Hos Andersen VVS har vi stor erfaring med vandledningsprojekter, hvor vi bla. udskifter stigstrenge i ejendomme. Her renoverer vi ejendommens vandledning med fokus på fremtidssikring af ejendommens. Ofte håndteres vandledningsprojekter samtidigt med renovering af faldstammer.

Vi samarbejder med rådgivende ingeniører eller ejendomsadministrationer, når vi påtager os større bygge og anlægsarbejder på stigstrengsprojekter. Oftest står for Andersen VVS for al koordinering med ejendommens beboer, så de har en direkte kontakt med håndværkerne, der opholder sig i ejendommen i længerevarende perioder.

Kontakt Thomas Andersen eller Peter Range for forespørgsler.

Vandledning VVS

Tømrer entrepriser

Hos Andersen VVS har vi stor erfaring med større tømrer anlægsarbejder. Vi arbejder bl.a. i Københavns Lufthavn med hhv. brandsikring og diverse forberedelser til opbygning af et nyt parkeringshus.

Vi varetager også ejendomsrenoveringer, hvor vi f.eks håndterer:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Udskiftning af gulve
  • Udskiftning af køkkener

Vi samarbejder med rådgivende ingeniører eller ejendomsadministrationer, når vi påtager os større bygge og anlægsarbejder. Oftest står for Andersen VVS for al koordinering med ejendommens beboer, så de har en direkte kontakt med håndværkerne, der opholder sig i ejendommen i længerevarende perioder.

Kontakt Theis Berthelsen for forespørgsler.

Bygge og anlægs arbejde
Back to top
+45 3252 3037
Få et tilbud