Skip to Content
nytbadevaerelse
Nyt badeværelse efter dine ønsker

Vi laver nye badeværelser i Kastrup, Amager og i hele København

Ring på 32523037

Skab dit eget – med vores hjælp

Skal du have lavet nyt badeværelse? Vi laver unikke løsninger af høj kvalitet. Vi benytter altid de bedste materialer, så du får et badeværelse, der holder i mange år fremover. Alle materialer bliver håndplukket, så vi er sikre på, at det kan holde til den slitage, der er på et badeværelse.

Processen når du skal have et nyt badeværelse på Amager:

  • Kontakt os – fortæl os om dine ideér, drømme og behov i forhold til et nyt badeværelse.
  • Møde og tilbud – vi giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven, og skitserer dit badeværelse i en 3D version til fast pris
  • Aftale og opstart – vi starter på planlægning og opstart af projektet efter underskrevet aftale
  • Renovering – vi påbegynder badeværelsesrenoveringen og installation af et nyt badeværelse.
  • Nyt badeværelse – opgaven afsluttes og afleveres så du nu kan nyde dit nye drømmebadeværelse.

Vi har opbygget en stor ekspertise inden for badeværelser, og kan derfor tilbyde dig en lang række forskellige løsninger. Ikke alle badeværelser er de største. Vi er ekstremt dygtige til at udnytte den plads, du måtte have. Vi laver funktionelle og flotte løsninger efter dine behov.

 

Vi lever af glade kunder

Hos Andersen VVS har vi fokus på den gode kunderelation. Vi går derfor op i, at der er en god dialog gennem hele processen. Det giver os de optimale muligheder for at lave et nyt badeværelse på Amager, der matcher dine ønsker og behov. Du vil samtidig altid føle dig tryg, da vi hele tiden sørger for, du har et godt overblik.
Vi udfører også opgaver som bl.a:

Vores dygtige håndværkere vil møde dig med et smil og gå til opgaven med ydmyghed. Vi sørger altid for godt håndværk, hvor alle små detaljer bliver lavet til perfektion. Din tilfredshed er vores succes.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter professionelle fagfolk til at lave nyt badeværelse på Amager? Vi står klar med kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde en løsning, der matcher dig og din bolig. Vi sætter kvalitet først.

Skal vi tage en god snak, og vil du have et uforpligtende tilbud? Tøv ikke med at kontakt os på telefon 32 52 30 37 eller på mail info@andersenvvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

icon Aftalt tid, aftalt pris
stars se anmeldelser
icon solidt håndværk

find inspiration her

3D_skitse

Totalentreprise

Vi har speciale i totalentrepriser på badeværelser hvor vi håndterer alt, fra start til slut - så kan du nemt slappe af med en god fornemmelse i maven.

læs mere
vvs_entreprise

VVS-entreprise

Ønsker du selv at styre projektet, levere også gerne ind med de fornødne fagliggruppers kompetencer.

Læs mere
3D_skitse

3D skitse

Bliv klogere på den løsning du drømmer om, med en 3D skitse af dit ønskede badeværelse - en del af vores tilbudsgivning.

Få en 3D skitse
Back to top
+45 3252 3037
Få et tilbud