Skip to Content
toemrer

Nyt tag

Vi udfører tagarbejde i Kastrup, Amager og i hele København

Vi er eksperter i at lave nyt tag

Hos Andersen VVS har vi mange års erfaring i at lave nyt tag. Vi udfører alle former for tagarbejde. Alt lige fra renovering af til at lægge et komplet, nyt tag. Vores mange år i branchen har givet os kompetencerne til at udføre en bred vifte af opgaver som f.eks:

  • Tagtjek
  • Nyt tag
  • Reparationer
  • Kvistarbejde
  • Kobber og zink facader
  • Tagudskiftning
  • Ovenlysvinduer

Vi sikrer, at alle små detaljer bliver lavet perfekt, og at der kun bliver benyttet de bedste materialer på markedet. Det giver et smuk tag, der holder i rigtig mange år fremover. Vi laver unikke løsninger, der lever op til dine ønsker og forventninger.

 

Kunderne er i centrum

Når vi står for at lægge nyt tag, vil du altid være i centrum. Vi starter ud med en god dialog, der fortsætter, indtil dit tag er færdigt. Den gode dialog er med, til vi kan levere et resultat, der lever op til dine behov.
Udover tagarbejde, udfører vi også opgaver, som bl.a:

Vi stræber hele tiden efter at blive dygtigere, hvilket gør, at vi altid kan levere et resultat, der lever op til nutidens høje standarder. Vores dygtige håndværkere er først færdige med at at lægge nyt tag, når du er 100% tilfreds med det endelige resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge kompetente fagfolk til dit tagarbejde? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til gøre dine ønsker til virkelighed. Vi er specialister i at lave unikke løsninger, uanset om det er til renovering af tag, eller der skal lægges et helt nyt tag.

Du kan altid kontakte os på telefon 32 52 30 37 eller på mail info@andersenvvs.dk. Vi står klar til at vejlede dig så du får en løsning der passer perfekt til dig.

få et tilbud
Back to top
+45 3252 3037
Få et tilbud