Skip to Content

Tømrer på Amager

Vi udfører tømreropgaver i Kastrup og hele København.

Professionel tømrer på amager

Vores dygtige tømrer på Amager kan udføre alle typer af tømreropgaver. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du vil derfor opleve, at vi kun benytter de bedste materialer på markedet. Det sikrer dig et resultat, der er flot, og som holder i mange år fremover.
Vi kan hjælpe dig med f.eks:

  • Køkkenmontering
  • Gulvlægning
  • Tilbygning
  • Nyt tag
  • Vægge & lofter
  • Snedkerarbejde

Med vores mange år i branchen har vi opbygget en lang række kompetencer. Det gør det muligt for os at løfte en bred vifte af opgaver uden at skulle gå ned på kvaliteten. Vi er meget detaljeorienteret og sørger for, at alt bliver lavet til perfektion. For os er kun det bedste godt nok.

 

Vi laver skræddersyet løsninger

Inden vores tømrer på Amager påbegynder en opgave, vil han altid starte ud med en god dialog. Det giver os de bedste forudsætninger for at kunne levere præcist det resultat, du ønsker. Vi sørger altid for, at vores kunder har et godt overblik over hele processen. Det skaber tryghed og tillid.
Vi udfører også opgaver som bl.a:

Vi lytter til dine ønsker og sammen finder vi en skræddersyet løsning, der matcher dig. Vi har gennem mange år lavet unikke løsninger af høj kvalitet. Vi arbejder altid med fuld gennemsigtighed. Det sikrer, at du ved, præcist hvad du betaler vores tømrer på amager for.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge en erfaren tømrer på Amager til dit næste projekt? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til at føre dine ønsker ud i livet. Vi kan løse dine tømreropgaver, uanset størrelsen på projektet.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 32 52 30 37 eller på mail info@andersenvvs.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud

Inspiration til dit kommende projekt

panel

Snedkerarbejde

Vi laver masser af individuelt tilpassede snedkerløsninger - fortæl os om dine ønsker.

radiatorskjuler

Radiatorskjuler

Back to top
+45 3252 3037
Få et tilbud