Skip to Content
maler

Maler på Amager

Professionelt malerarbejde udført af maler på Amager

Vi udfører alle typer af maleropgaver, uanset størrelsen på projektet. Vores erfarne maler på Amager leverer altid et æstetisk, flot resultat, der holder i mange år fremover. Vi har fokus på, at alle de små detaljer bliver lavet til perfektion. Det er de små detaljer, der tilsammen giver et godt resultat.
Vi kan udfører en bred vifte af maleropgaver som f.eks:

  • Afrensning
  • Tapetsering
  • Opsætning af filt
  • Malerarbejde
  • Facademaling
  • Spartling
  • Microcement

Vi sikrer dig et færdigt resultat af højeste kvalitet. Vi benytter derfor kun de bedst materialer på markdet. Vores arbejde er først færdigt, når du er 100% tilfreds. Din tilfredshed er vores succes.

 

Hos os er kunderne altid i centrum

Hos Andersen VVS har vi altid vores kunder i centrum. Vi starter derfor altid ud med en god dialog, hvor vi kan spore os ind på dine ønsker og behov. Det giver vores maler på Amager de bedste forudsætninger for at kunne levere en skræddersyet løsning, der lever op til dine forventninger.
Vi kan også løfte opgaver som f.eks:

Vi er meget alsidige, og vi kan altid rette ind, hvis der undervejs skulle ske ændringer i dine ønsker. Vores maler på Amager har færdighederne til at løfte aller typer af maleropgaver – både for privat og erhverv. Du vil altid blive mødt med et smil, når vores maler på amager står for dit projekt. Vi går til alle opgaver med stor ydmyghed.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge en dygtig og erfaren maler til dit næste projekt? Vores dygtige maler på Amager står klar med kompetent vejledning, så du kan finde en løsning, der matcher dit behov.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 32 52 30 37 eller på mail info@andersenvvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud

se vores forskellige typer af maler arbejde

sjaeloerboulevard

Microcement

Vi har lavet masser af løsninger med microcement - se eksempler på forskellige strukturer og løsninger.

microcement

leverandør til scs lab

Back to top
+45 3252 3037
Få et tilbud