Skip to Content
medarbejder

Murer på Amager

Fokus på kvalitet og godt håndværk

Skal du bruge en alsidig murer på Amager, der kan løse en bred vifte af opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har mange års erfaring i branchen. Vi kan derfor sørge for, at du får et resultat, der lever fuldt ud op til dine forventninger.
Skal vi hjælpe dig med f.eks:

  • Murerværk
  • Gulv
  • Klinker & fliser
  • Oppudsning
  • Fugning
  • Vådrumsmembran
  • Microcement

Vores dygtige fagfolk står klar til at varetage dit projekt. Vi sørger for, at alle små detaljer bliver lavet til perfektion. Det er detaljerne, der til sidst giver et flot resultat, der holder i mange år fremover.

 

Kunderne er i centrum hos murer på Amager

Hos Andersen VVS har vi altid fokus på vores kunders ønsker og behov. Vores murer på Amager starter derfor altid ud med en god dialog, hvor vi kan spore os ind på, hvad dine ønsker er for det pågældende projekt. Det sikrer, at vi kan levere en kvalitetsløsning, der er skræddersyet til dine ønsker.
Vi udfører også opgaver som f.eks:

Vi lever af glade og tilfredse kunder. Du vil derfor altid blive mødt med et smil og ydmyghed overfor opgaven, når du benytter vores murer på Amager. Din tilfredshed er vores succes. Vores arbejde er først færdigt, når du står med et resultat, der lever 100% op til dine forventninger.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en erfaren murer på Amager? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til at vejlede dig, så du kan få et klart overblik over mulighederne i dit projekt. Vi kommer gerne ud og giver et godt tilbud på netop dit projekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 52 30 37 eller på mail info@andersenvvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

få et tilbud

inspiration til murerarbejde

microcement

Microcement

Grovheden og det rå look afhænger af aggresivitet man påsmører med. Mulighederne er mange. Se eksempler på løsninger.

microcement
Back to top
+45 3252 3037
Få et tilbud