Skip to Content

Kloakarbejde på Amager

Stor erfaring med kloakarbejde på Amager

Hos Andersen VVS udfører vi alle typer af kloakarbejde for både privat og erhverv. Vores dygtige kloakmand sikrer udførelse af en kvalitets løsning, der matcher dine ønsker og behov.
Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Højtvandslukke
  • Kloak gravearbejde
  • Dræn
  • Spildvand
  • Rottestop
  • Lugtgener

Vi kan efter endt VVS arbejde løbe din kloak igennem, så vi kan sørge for, at alt ser ud, som det skal. Vores fokus på at levere langtids holdbare kvalitetsløsninger. Vi sørger også for at forebygge mod kommende skader.

Den gode kunderelation er i centrum

Inden vores kloakmand skal udføre arbejde for dig, vil han altid starte ud med en god dialog. Det giver os de bedste muligheder for at levere et stykke arbejde, der lever op til dine forventninger. Hos Andersen VVS er vi ekstremt detaljeorienteret. For os er kun det bedste godt nok.
Vi udfører også opgaver som bl.a:

Vi sørger for du altid har et klart overblik. Du vil altid blive sat ind i hele processen, så du ved, præcist hvad du betaler for, og hvad der bliver lavet hvornår. Vi stræber efter hele tiden at dygtiggøre os, så vi leverer et stykke arbejde, der lever op til lovlige standarder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du, og skal have udført kloakarbejde på Amager? Tøv ikke med at kontakt os for kompetent vejledning. Vi har fokus på dig og dine behov. Vi lever af tilfredse kunder. Med andre ord så er din tilfredshed vores succes. Vi udfører opgaver i Kastrup, Amager og i hele København.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 32 52 30 37 eller på mail info@andersenvvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

få rådgivning
Back to top
+45 3252 3037
Få et tilbud