Skip to Content

VVS montører

ANDERSEN VVS SØGER RUTINEREDE VVS MONTØRER

Jobbet
Vi brug for flere hænder, til at løfte VVS opgaver, hos vores servicekunder samt på vores større entrepriseopgaver. Vores typiske VVS opgaver er indenfor alment VVS, energi, indeklima og kloak. Derfor søger vi 2-3 dynamiske og engagerede VVS montører til vores firma i Kastrup.

Din profil
Du er uddannet VVS’er og har erfaring med løsning af almene VVS opgaver. Din ansvarsfølelse er stor, og du engagerer dig i dine opgaver, og løser dem med høj kvalitet.
Hos Andersen VVS arbejder vi selvstændigt såvel som i teams – og det er vigtigt du selv kan tage styring og kontrol over de opgaver vi stiller dig. Vi forventer stabilitet, loyalitet og høj moral.

Vi tilbyder

  • Tillidsforhold præget af frihed under ansvar
  • En arbejdsplads fyldt med godt humør, effektivitet og faglighed
  • Gode og stabile arbejdsforhold
  • Indflydelse og ansvar til dem der ønsker det
  • Imødekommende kolleger
  • Løn efter kvalifikationer

Andersen VVS
Er en god forretning. Og en god arbejdsplads. Og en virksomhed med ambitioner.
Kulturen hos os er præget af gode venskaber og en let og rar omgangstone iblandt os. Som medarbejder hos Andersen VVS er det vigtigt, at du føler dig som en del af flokken – den daglige gode stemning er grundlæggende for en god og effektiv arbejdsdag.

Vi sætter en ære i hver eneste dag at levere høj kvalitet og god service – til aftalt tid og til aftalt pris. Det giver glade kunder – og dem har vi heldigvis mange af. Vi har privatkunder, erhvervskunder og en række faste ejendomsservicekunder.

Vi håndterer flere håndværksfag – og løser derfor ofte entrepriseopgaver, der dækker: Murer, maler, VVS, tømrer og kloak. Det giver os en god afveksling i opgaver og udvikler holdet løbende

Kontakt

Yderligere oplysninger om jobbet fåes hos Thomas Andersen på 2043 9097
Send venligst din ansøgning med CV til ta@andersenvvs.dk

Ansættelses tidspunkt
Snarest muligt

Back to top