Skip to Content

Controller

Business Controller

Jobbet
Andersen VVS A/S søger en nøglemedarbejder til en nyoprettet stilling som business controller. Vores forventning er at du bliver en stærk ressource til styring af virksomhedens aktuelle økonomi ifbm. projekter og desuden bistår med budgetter og forecasts ugentligt. Yderligere ønsker vi du indgår i tæt samarbejde med vores faste bogholder/regnskabskonsulent og virksomhedens direktør.
En fast del af jobbet vil være at stå for det overordnede faktureringsflow, og sikre en smidig og aktiv procedure. Herudover skal du varetage en del administrative opgaver, som at holde styr på virksomhedens e-boks, virksomhedens biler, benzinkort, registreringer af leverandørfakturaer i vores ordrebehandlingsprogram og meget mere.

Profil
Andersen VVS søger en selvstændig arbejdende medarbejder, med masser af energi og gåpåmod til at styrke en virksomhed i vækst.
Dit overblik er roligt og struktureret, og du befinder dig godt med at samle enderne, og skabe struktur og procedurer. Du har ambitioner og ser en spændende udfordring i at gøre dig selv til en nøglemedarbejder i Andersen VVS A/S, som pt. beskæftiger ca. 4o mand.
Indenfor et par måneder implementerer vi nyt IT-system, Microbizz, hvor vi ser dig i rollen som superbruger.

IT-kompetencer
Du er rutineret bruger af excel samt resten af office pakken
Du har kendskab til e-conomic
Du har nemt ved at lære nye programmer – og lyst til det
Kendskab til MicroBizz er et plus – men IKKE nødvendigt

Vi tilbyder

  • Et job med ansvar
  • En arbejdsplads med godt humør, effektivitet og faglighed
  • Fleksible og stabile arbejdsforhold
  • Indflydelse på drift og udvikling
  • Imødekommende kolleger
  • Løn efter kvalifikationer

Andersen VVS
Andersen VVS er en entreprenør virksomhed med faggrupperne, VVS, Tømrer, Murer og Maler. Vi løser opgaver for privatkunder, erhvervskunder, forsikringsselskaber, offentlige institutioner og kommuner med flere.

Kontakt
Yderligere oplysninger om jobbet fåes hos Thomas på 2043 9097
Send venligst din ansøgning med CV til ta@andersenvvs.dk

Ansættelses tidspunkt
Snarest muligt

Back to top